Tjänster

Vårt syfte är att er organisation och medarbetare ska kunna koncentrera sig på det som de kan bäst. Vi hjälper er att känna trygghet inför mötet med nya och gamla kunder.

Er organisation ska kunna koncentrera sig på det som de kan bäst utan oro för icke affärsmässiga kundförluster. Så är tyvärr inte fallet för alla företag idag och bedrägerier riktade mot företag ökar lavinartat. Enligt de senaste siffrorna från EBM startas 5/100 aktiebolag med syfte att begå brott, inte sällan bedrägerirelaterade. Vår kunskap får er att känna trygghet inför mötet med nya och gamla kunder.

Vi erbjuder:

 

Utbildning

Specialiserade kundanpassade utbildningar inom kredithantering och bedrägeriprevention.

Vi hjälper er organisation med verktyg och arbetssätt att själva stävja kreditbedrägerier riktade mot ert företag. Utbildningen innefattar de nyaste brottsmodus som tillämpas av bedragare.

Analys/utredning

Hur stor andel av era kundförluster består idag av kreditbedrägerier?

Har ni hittat / avstyrt ett bedrägeri så finns det vanligen fler att finna. Vi hjälper er att identifiera ingångshålen och anpassa ert arbetssätt. Vi använder de vassaste analysverktygen på marknaden kombinerat med manuell granskning. För de flesta organisationer finns det vanligen mycket pengar att spara med ett mer medvetet arbetssätt.